Trainer gezocht

Enthousiaste bootcamptrainer gezocht! Iets voor jou? Lees dan snel verder.

De vacature

De Sportpleats verzorgt bootcamp lessen aan volwassen en kinderen. Dit doen we rondom de Techumerpleats en elke maandagavond in Wergea. Onze leden komen uit heel Leeuwarden, Goutum en omliggende dorpen. Ook geven we veel lessen op locatie, denk aan bedrijven, verenigingen, bij basisscholen, naschoolse opvang etc. Daarnaast bieden we zwangerschapscursussen (ZwangerFit)

We zijn op zoek naar versterking! Voor onze bootcamples op maandagavond in Wergea zoeken we een enthousiaste bootcamptrainer man/vrouw. Je bent bij voorkeur na de zomervakantie inzetbaar.

Bij dit ene uurtje in de week hoeft het niet te blijven. We geven namelijk ook regelmatig les op locatie bijvoorbeeld bij basisscholen en BSO's. Deze lessen zijn op doordeweekse dagen, mocht je hiervoor beschikbaar zijn vermeld dit dan zeker in je motivatie! Ook zou het fijn zijn als je in kunt vallen op woensdag of zondag, maar dit is geen eis. Kortom: uitbreiding van het aantal lesuren behoort tot de mogelijkheden.

Functie Eisen

Je beschikt over een sportdiploma, certificaat of bent bezig een te halen. Enthousiast voor een groep staan en vervolgens in beweging krijgen is het belangrijkst, dus ervaring met het geven van groepslessen is gewenst. Dit hoeft niet bootcamp te zijn, ook als je lessen zoals BodyPump, HIIT, circuittraining/synergy, TRX, Combat etc. hebt gegeven zien we je reactie graag tegemoet.

We vinden het belangrijk om in te spelen op de wensen van onze klanten, dus het aanpassen of omzetten van de lesinhoud is voor jou geen probleem. Je toont interesse in onze klanten, bent enthousiast en weet dit over te brengen op anderen.

Bij voorkeur ben je een freelance trainer en factureer je ons, je kunt een marktconforme vergoeding van ons verwachten.

Ben jij de sportieveling die wij zoeken? Stuur dan jouw CV met motivatie zo snel mogelijk op naar info@sportpleats.nl Je kunt deze richten aan dhr. M. Zantema. Voor inhoudelijke vragen kun je ook contact opnemen met M. Zantema via 06-51932021.


De vacature wordt gesloten zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen