Vacature - Bootcamptrainer m/v
24 november 2020 

Vacature - Bootcamptrainer m/v

Enthousiaste bootcamptrainer gezocht! Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Vacature Enthousiaste Bootcamptrainer

De Sportpleats verzorgt bootcamp lessen aan volwassen en kinderen. Dit doen we rondom de Techumerpleats en in Warga, maar we komen ook op locatie. Daarnaast bieden we de zwangerschapscursussen (ZwangerFit). Onze leden komen uit heel Leeuwarden, Goutum en omliggende dorpen. Voor onze bootcamp les op maandagavond zijn we op zoek naar een enthousiaste bootcamptrainer man/vrouw. Je bent bij voorkeur op korte termijn inzetbaar.

Je beschikt over een sportdiploma of certificaat en hebt ervaring met het geven van groepslessen. Dit hoeft niet bootcamp te zijn, ook als je lessen zoals BodyPump, circuittraining/synergy, TRX, Combat etc. hebt gegeven zien we je reactie graag tegemoet.

We vinden het belangrijk om in te spelen op de wensen van onze klanten, dus het aanpassen of omzetten van de lesinhoud is voor jou geen probleem. Je toont interesse in onze klanten, bent enthousiast en weet dit over te brengen op anderen.

Bij voorkeur ben je een freelance trainer en factureer je ons, je kunt een marktconforme vergoeding van ons verwachten. We geven ook regelmatig les op locatie bijvoorbeeld bij basisscholen en BSO’s. Ook zou het fijn zijn als je af en toe op zondagochtend les kunt geven, maar dit is geen eis. Uitbreiding van het aantal lesuren behoort daarom tot de mogelijkheden.

Ben jij de sportieveling die wij zoeken? Stuur dan jouw CV met motivatie zo snel mogelijk op naar info@sportpleats.nl Je kunt deze richten aan dhr. M. Zantema. Voor inhoudelijke vragen kun je ook contact opnemen met M. Zantema via 06-51932021.

De vacature wordt gesloten zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen