Vacature - Bootcamptrainer

We hebben een vacature en zoeken een bootcamptrainer die ons team wil komen versterken. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Vacature: Bootcamptrainer

De Sportpleats verzorgt sport en yoga lessen, zwangerschapscursussen (ZwangerFit) en lessen voor kinderen in en rondom de Techumerpleats in Leeuwarden. Onze leden komen voornamelijk uit de wijk Techum, Goutum en omliggende dorpen. Voor onze bootcamp les op maandagavond zijn we op zoek naar een enthousiaste groepslesinstructeur man/vrouw. Je bent bij voorkeur op korte termijn inzetbaar.

Je beschikt over een sportdiploma of certificaat en hebt ervaring met het geven van groepslessen. Dit hoeft niet bootcamp te zijn, ook als je lessen zoals BodyPump, circuittraining/synergy, TRX, Combat etc. hebt gegeven zien we je reactie graag tegemoet.

We vinden het belangrijk om in te spelen op de wensen van onze klanten, dus het aanpassen of omzetten van de lesinhoud is voor jou geen probleem. Je toont interesse in onze klanten, bent enthousiast en weet dit over te brengen op anderen.

Bij voorkeur ben je een freelance trainer en factureer je ons, je kunt een marktconforme vergoeding van ons verwachten. We geven ook regelmatig les op locatie bijvoorbeeld bij basisscholen en BSO’s. Uitbreiding van het aantal lesuren behoort daarom tot de mogelijkheden.

Ben jij de sportieveling die wij zoeken? Stuur dan jouw CV met motivatie zo snel mogelijk op naar info@sportpleats.nl Je kunt deze richten aan dhr. M. Zantema. Voor inhoudelijke vragen kun je ook contact opnemen met M. Zantema via 06-51932021.

De vacature wordt gesloten zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen