arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

Bootcamp

Lekker buiten sporten in Leeuwarden of Wergea!

De Sportpleats is het adres voor leuke en uitdagende bootcamp lessen in Leeuwarden en Wergea

Lees verder

Wat is bootcamp?

De bootcamp lessen van de Sportpleats vinden buiten plaats. Elke week is er een nieuwe uitdagende les die jij kunt volgen, passend bij jouw eigen niveau en mogelijkheden. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan een goede warming-up, daarna wordt er gewerkt aan kracht en conditie. Dit wordt gedaan door verschillende oefeningen en elementen in een les.


We gebruiken materialen zoals autobanden, springtouwen of kettlebells, maar we maken ook gebruik van voorwerpen uit de omgeving om oefeningen mee te doen. Denk aan een bankje, een stoeprand of een trap.


Onze trainer hebben oog voor techniek, uitvoering en jouw voortgang. Iedere sporter heeft hierbij zijn of haar eigen aandachtspunten en tempo. Zo kun je gezamenlijk sporten en ondertussen werken aan je eigen doelen en vooruitgang.


Verantwoord, gevarieerd, uitdagend en gezamenlijk buiten sporten, dat is waar de bootcamp training van de Sportpleats voor staat.

Moniek Duijster

'Afwisselend en uitdagend'

De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Ik kan mijn eigen niveau aangeven maar wordt tegelijkertijd uitgedaagd om mijn eigen grenzen te verleggen. Eigenlijk ga ik na elke training met een goed gevoel naar huis.
150

Lessen per jaar

600+

Calorieën per les

#1

Best bezochte les van de Sportpleats

Waarom is bootcamp goed?

  • Bootcamp is doelgericht en verantwoord sporten.
  • Bootcamp is variantie en uitdaging bij iedere training.
  • Bootcamp is lichamelijk en geestelijk gezond & fit.

Voor wie?

De training is gevarieerd en afwisselend hierdoor kan iedere sporter werken in zijn of haar eigen tempo. Ben jij de beginneling die het sporten eindelijk weer eens op wil pakken of de sportieveling die nog meer uitdaging wil? Bij bootcamp kun je met een gerust hart instappen. Er zijn diverse mogelijkheden om de training lichter of zwaarder te maken. In overleg met de trainer kun je altijd vragen om advies, zodat bootcamp voor jouw ook leuk en uitdagend is. 

Met welke reden heb je je aangemeld?

Ik zag een oproep op facebook voorbij komen voor een nieuw te starten bootcamp groep. Nu onze drieling wat ouder was en ik meer vrijheid ervoer, wilde ik graag gaan sporten en ook wat meer sociale contacten leggen in de buurt. Het was even een drempel om er helemaal in mijn eentje heen te gaan, maar ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb.  Nog nooit is het mij gelukt om een sport vol te houden, maar met recht mag ik mezelf nu sportief noemen. Ik bootcamp al bijna 4 jaar met erg veel plezier bij de Sportpleats!

Moniek Duijster (36) doet sinds 2015 mee aan bootcamp.

Wat maakt dat je blijft komen?

De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Ik kan mijn eigen niveau aangeven, maar wordt tegelijkertijd uitgedaagd om mijn eigen grenzen te verleggen. Ik vind buiten sporten heerlijk. Ook als het regent. Eigenlijk ga ik na elke training met een goed gevoel naar huis. Bovendien sporten we met een enthousiaste groep mensen die je simpelweg niet in de steek kunt laten! ;-)

Welke tip wil je de lezer meegeven?

Elke beginnende sporter moet ergens beginnen met sporten, zo is het bij mij ook gegaan 4 jaar geleden. Je hoeft niet beslist een goede basisconditie te hebben om te starten, die bouw je snel genoeg op! Er is dus eigenlijk geen excuus om het niet een keertje te proberen. Vraag die gratis proefles aan en kom het zelf een keer ervaren!

Ik geniet twee keer per week van de bootcamp lessen, je sport onder professionele begeleiding en in een gezellige groep, buiten, op je eigen tempo en zo zwaar als bij jou past. Ik zou er niet meer zonder kunnen!
Anna Veenema
Ik geniet wekelijks van de les Bootcamp, een leuke en intensieve groepstraining waarin ik met voldoende aandacht en begeleiding sportief én sociaal bezig ben. Aanrader!
Reimon Veenstra
1x per week doe ik mee aan bootcamp en dat ervaar ik als zeer leuk op zowel sportief gebied als sociaal gebied! Een leuke groep waar ook elke week een intensieve training wordt gegeven!
Arnold Zijlstra

Lesdagen

Maandag: Leeuwarden + Wergea en woensdag: Leeuwarden

Kosten

Vanaf €7,- per les of €22,50 per maand

Lestijden

Leeuwarden: maa & woe om 19:30 uur 

Wergea: 20:00 uur

Locaties

Leeuwarden: Parkeerterrein, Molkenkelder 2 Leeuwarden

Wergea: parkeerterrein vv Warga, HJ Kooistrawei 2 

Een keer proberen?

Onze website bevat cookies