Wil jij ook meer energie en minder stress?

Probeer dan Move Your Mind!

On the move

Van lekker bewegen in de buitenlucht wordt je een gelukkiger mens en het houdt je gezond.  

Relax Your Mind

Breng met mindfulness en ademhalingsoefeningen je aandacht naar het hier en nu,  ontspan en voel wat er in je lichaam gebeurt.
move your mind

Wat is move your mind?

Tijdens move your mind ben je fysiek en mentaal bezig. We zijn actief bezig  in de buitenlucht door middel van hardlopen, wandelen en/of bootcamp. Maar we staan ondertussen ook (letterlijk en figuurlijk) stil om te voelen wat er in en met jouw lichaam gebeurt. Dit doen we door middel van ademhalingstechnieken (ja we plakken echt je mond af zoals je op het plaatje ziet!), tai chi en mindfulness

Move your mind is meer dan in beweging zijn. De technieken die je leert tijdens een workshop of cursus kun je ook toepassen tijdens je dagelijkse leven

move your mind

Wat levert het op?

Regelmatig bewegen is gezond en helemaal in de buitenlucht. Het zorgt er niet alleen voor dat veel verschillende klachten verminderen of zelfs weg gaan, maar in veel gevallen voorkomt het ook gezondheidsproblemen en ziekten. Bij move your mind leer je hoe je kunt ontspannen, op een goede manier ademhaalt en 'in het moment' beweegt.

Het effect van de combinatie mindfulness, goede ademhaling en bewegen kunnen je veel goeds brengen. Ook tijdens je werk of in het dagelijks leven. Dit zorgt voor meer energie en minder stress!

Wil je ook de positieve effecten van move your mind ervaren?

Ontdek ons aanbod en leer ook hoe je meer kunt ontspannen en meer energie krijgt. 

move your mind

Workshop

Wil je op een leuke, verfrissende en inspirerende manier kennismaken met Move Your Mind? Dan kan tijdens een workshop bij ons of op locatie. Aan een workshop kunnen maximaal 12 personen meedoen.

We laten je kennismaken met verschillende oefeningen en technieken en laten je daarmee in beweging (hardlopend of wandelend) mee oefenen. Hier steek je al een boel van op én je krijgt meteen een goed beeld van wat je kunt verwachten tijdens onze cursus.  De workshop is altijd in de buitenlucht en vooraf bepalen we of het wandelen of hardlopen wordt, zodat iedereen kan meedoen. Workshops duren ongeveer een uur.

Enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een workshop Move Your Mind!

move your mind

Cursus

Wil je meer energie door een betere ademhaling, een betere focus, makkelijker lopen en beter kunnen ontspannen? Dankzij de cursus move your mind geef je jezelf  een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

Tijdens onze cursus van 5 lessen combineer je bewegen (hardlopen of wandelen) met meditatie, ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Je leert beter te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert bewegen waardoor je meer energie krijgt. 

We bieden de cursus aan in 2 varianten: Hardlopen en Wandelen. Je leest hieronder meer over de verschillen. Voor beiden geldt:

 •  Het doel van de cursus is meer vanuit je gevoel bewegen, genieten van het moment en beter luisteren naar je eigen lichaam.
 • Iedere les heeft een ander thema: kennismaking, ademhaling, looptechniek, focus, vertrouwen, loslaten en natuurlijk plezier maken.
 •  In vijf lessen komen alle aspecten aan bod en zul je merken dat hardlopen behalve inspannend, ook heel ontspannend is.
 • De tools die je aangereikt krijgt kun je ook toepassen in je dagelijkse leven en je zult merken dat stress plaats maakt voor meer energie. En dat wil toch iedereen!

Wat is het resultaat?

Dankzij de move your mind cursus krijg je:

 • Meer energie door een betere ademhaling
 • Betere focus
 • Je gaat makkelijker lopen
 • Kunt beter ontspannen

Je krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert!

Praktische informatie

Aan de cursus move your mind kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. De cursus is in de buitenlucht en kan bij ons of op locatie plaatsvinden. De prijs van de cursus is afhankelijk van het aantal deelnemers en de reisafstand.
Enthousiast geworden en wil je ook een cursus move your mind bij jou op locatie of wil je meer informatie? Klik dan op de button hierboven en vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Hardlopen

De cursus is zo opgezet dat zowel de de beginnende als gevorderde hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar ook in je dagelijks leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

 •  Tijdens de cursus lopen we stukken hard, maar doe je alles op jouw eigen tempo.
 •  We beginnen altijd met een warming-up en sluiten af met een cooling-down.
 •  Het hardlopen wordt afgewisseld met diverse oefeningen
 • De cursus richt zich op hardlopen en bewegen zonder prestatiedruk.

move your mind

Wandelen

De cursus is geschikt voor iedere wandelaar: we lopen geen grote afstanden (2 tot 4 km) en is zo opgezet dat zowel de beginnende als de gevorderde wandelaar kan meedoen. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren en meer energie te krijgen.

 • De cursus is geschikt voor iedereen. Wandelen is heerlijk en door de oefeningen die we doen raakt je hoofd leeg en krijg je meer energie.
 • Tijdens het wandelen doe je diverse oefeningen zoals meditatie, ontspannings- en ademhalingsoefeningen.
 • Het doel van de cursus is meer om vanuit je gevoel te lopen, te genieten van het moment en beter te luisteren naar je eigen lichaam.

move your mind