bootcamp op locatie

Een sportieve activiteit op locatie?

De Sportpleats kan het voor je verzorgen.

Meer informatie
500+

lessen per jaar

700+

tevreden klanten

15 jaar

ervaring met lesgeven

Sporten = Gezond

Sporten is voor jong en oud dé manier op gezond te blijven. Je bent fysiek en mentaal fitter en de kans om ziek te worden is stukken kleiner.

Fitte medewerkers = 

een fit bedrijf

Een fitte medewerker is productiever, levert een hogere kwaliteit en verzuimt minder. Regelmatig bewegen speelt hierin een belangrijke rol. 

Teambuilding

Door samen te sporten en samen opdrachten uit te voeren ben je op een andere manier aan het samenwerken. 

Je communiceert anders met elkaar en leert elkaar op een andere en betere manier kennen.

Sporten op locatie

Investeren in de gezondheid loont. Door sportieve activiteiten zoals bootcamp of hardlopen heb je minder stress, wordt je productiever en creatiever. Naast onze lessen in de Techumerpleats verzorgen we daarom ook lessen op locatie. 

Volwassenen
Voor werknemers bijvoorbeeld een wekelijkse bootcamples, een hardloopclinic om bewegen positief te stimuleren, maar ook voor andere gezelschappen bieden we verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld een sportieve activiteit tijdens een feestje of familieweekend.

Kinderen
Ook voor kinderen kunnen wij een passende activiteit verzorgen. Dit kan een bootcamp feestje zijn of een wekelijkse les op school ter aanvulling op de gymnastiekles.

De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Ik kan mijn eigen niveau aangeven, maar wordt tegelijkertijd uitgedaagd om mijn eigen grenzen te verleggen. Eigenlijk ga ik na elke training met een tevreden gevoel naar huis.

Moniek Duijster

Ik geniet wekelijks van de les bootcamp, een leuke en intensieve groepstraining waarin ik met voldoende aandacht en begeleiding sportief én sociaal bezig ben. Aanrader!

Reimon Veenstra

Door de techniektrainingen van Mechiel ben ik beter, soepeler en bewuster gaan lopen. Mede dankzij zijn tips en oefeningen wist ik mijn PR op de halve marathon scherper te stellen. Een aanrader voor iedere loper.

Bert Kobus

Ons aanbod

Bootcamp

Elke week is er een nieuwe uitdagende les, passend bij het niveau en mogelijkheden van de deelnemers. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan een goede warming-up, daarna wordt er gewerkt aan kracht en conditie. Dit wordt gedaan door verschillende oefeningen en elementen in een les.


We gebruiken materialen zoals autobanden, springtouwen of kettlebells, maar we maken ook gebruik van voorwerpen uit de omgeving om oefeningen mee te doen. Denk aan een bankje, een stoeprand of een trap.


Onze trainers hebben oog voor techniek, uitvoering en voortgang. Iedere sporter heeft hierbij zijn of haar eigen aandachtspunten en tempo. Zo kan er gezamenlijk worden gesport en ondertussen werk iedereen aan zijn eigen doelen en vooruitgang.

Kinderbootcamp

Voor kinderen hebben wij ook leuke sportieve activiteiten. Deze lessen bestaan uit allerlei verschillende onderdelen en sluiten goed aan bij de belevingswereld en motorische vaardigheden van kinderen.

We gaan rennen, springen, boksen, zweten en veel plezier maken. Kinder bootcamp is een leuke en sportieve training waarin het belangrijkst is dat de kinderen lol hebben en lekker bewegen. Tijdens de les doen we afwisselende oefeningen zoals estafette, bal spelen, boksen of echte bootcamp oefeningen zoals het tillen van autobanden!

Hardlopen

De kracht van hardlopen is dat (bijna) iedereen het kan, je het altijd en overal kunt doen en veel gezondheidsvoordelen heeft. Toch gebeurt het vaak dat mensen geblesseerd raken of het niet (meer) lukt om zichzelf te verbeteren. 

Dan is er nog de zoektocht naar een goed hardloopschema, honderden tips en adviezen waardoor je door de bomen de bos het niet meer ziet en moet je ook nog wat met je looptechniek. 

Zo makkelijk is het dus allemaal niet...

Tijdens onze clinics zorgen we ervoor dat jouw looptechniek wordt verbeterd, waardoor de kans op blessures een stuk kleiner wordt. Ook zorgen we ervoor dat je goed voorbereid met hardlopen begint en helpen we je graag met een passend hardloopschema zodat je op een verantwoorde manier aan jouw doelen kunt werken. Oefeningen voor meer kracht, tips voor een betere ademhaling en voedingsadvies, maken het plaatje compleet.

Vraag een offerte aan of bel Mechiel op 06-51932021