arrow_drop_up arrow_drop_down

Een betere loper worden?

Verbeter jezelf en verklein de kans op blessures met onze hulp!

Jezelf verbeteren, blessures voorkomen en je beter voelen?

De kracht van hardlopen is dat (bijna) iedereen het kan, je het altijd en overal kunt doen en veel gezondheidsvoordelen heeft. Toch gebeurt het vaak dat mensen geblesseerd raken of het niet (meer) lukt om zichzelf te verbeteren. 

Dan is er nog de zoektocht naar een goed hardloopschema, honderden tips en adviezen waardoor je door de bomen de bos het niet meer ziet en moet je ook nog wat met je looptechniek. 

Zo makkelijk is het dus allemaal niet...

Of toch wel... 

Ik ben Mechiel Zantema en deed als 6 jarige al aan atletiek. Na een uitstapje naar de kelder van het amateurvoetbal heb ik me ruim 10 jaar geleden op het hardlopen gestort. Een trainerscursus, diverse clinics, honderden boeken en duizenden hardloopkilometers verder, ben ik door schade en schande wijs geworden.

Met resultaat, want inmiddels behoor ik tot de Friese subtop en heb ik o.a. bij Loop Leeuwarden en de Mar-athon Sneek op het podium gestaan.

Al sinds 2004 geef ik training, ik heb 8 jaar voor de klas gestaan en geef tegenwoordig wekelijks trainingen bij de Sportpleats. Mensen helpen of leren om zichzelf te kunnen verbeteren geeft mij dan ook veel voldoening.

Ik ben daarom graag jouw hardloophulp! Ik help je graag met:

  • Hoe je goed voorbereid met hardlopen begint.
  • Hardloopschema's voor absolute beginners t/m de halve marathon
  • Wat je moet doen om de kans op blessures kleiner te maken
  • Tips voor een optimale looptechniek 
15
jaar ervaring met les en training geven
70+

sporters getraind

20.000+
kilometer aan hardloopervaring

'Door de techniektrainingen van Mechiel ben ik beter, soepeler en bewuster gaan lopen. Mede dankzij zijn tips en oefeningen wist ik m'n PR op de halve marathon scherper te stellen. Een aanrader voor iedere loper.'  

Bert Kobus

'Mechiel heeft me met een goede mix van uitleg, praktische tips en feedback geholpen mijn looptechniek te verbeteren. Ik loop makkelijker en efficiënter en heb een mooi sprong gemaakt in tempo en uithoudingsvermogen. Een aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen.'

Sint Smeding

Wordt ook een betere hardloper!

Met mijn training zorg ik ervoor dat jouw looptechniek wordt verbeterd, waardoor de kans op blessures een stuk kleiner wordt. Ook zorg ik ervoor dat je goed voorbereid met hardlopen begint en help ik je graag met een passend hardloopschema zodat je op een verantwoorde manier aan jouw doelen kunt werken. Oefeningen voor meer kracht, tips voor een betere ademhaling en voedingsadvies, maken het plaatje compleet.

Nieuwsgierig? In mijn e-book kun je mijn belangrijkste adviezen naar meer hardloopsucces terugvinden. Helemaal gratis, klik op de download button hieronder.

Wil je zeker weten dat de juiste weg beloopt en wil je een betere hardloper worden? Ga dan voor een VIP programma

50%
Vul jouw gegevens in.
Je schrijft je in voor onze nieuwsbrief en krijgt het e-book meteen toegestuurd.
Jouw gegevens zijn veilig bij ons.
Download het E-Book

Ga ook voor het VIP programma

En wordt in 5 sessies een betere hardloper.

Verder lezen

Hardlopen ZONDER hulp

Zelf aan de slag met hardlopen en trainen zonder schema of aandacht voor looptechniek gebeurt een heleboel. Een groot nadeel hiervan is dat veel mensen hierdoor geblesseerd raken. Na voetbal is hardlopen de sport waardoor de meeste blessures ontstaan. Deze blessures ontstaan vrijwel altijd door overbelasting. Dit komt vaak omdat men  te hard van stapel loopt en de looptechniek niet optimaal is.


Er is ontzettend veel informatie te vinden over hardlopen en er lopen een boel mensen rond die goedbedoelde adviezen geven. Zie door al deze bomen het bos maar eens. Bovendien kost het je ontzettend veel tijd en energie om te bepalen met welke tips je wat kunt en wat het juiste hardloopschema voor jou is. 

Hardlopen MET hulp

Met behulp van mijn VIP programma weet je zeker dat je het juiste pad kiest. Kilometers hardloopervaring, ontzettend veel (wetenschappelijke) literatuur en jarenlange ervaring met lesgeven heeft tot dit programma geleid en helpt jou naar meer hardloopsucces. Dit is inclusief:

  • Een hardloopschema wat bij je past en jou houvast geeft om je doel te bereiken.
  • Techniektraining waardoor je letterlijk soepeler gaat lopen. 
  • Oefeningen voor een sterker lichaam en meer kracht. 
  • Ademhalingsoefeningen waardoor je hartslag zakt en jezelf tot rust komt. 
  • Voedingsadvies, zodat je weet wat je beter wel en niet kunt eten. 

In 5 sessies gaan we met jou aan de slag en is mijn doel jou beter maken in hardlopen, voorkomen dat je geblesseerd raakt en goed op weg helpen. Jij kunt vervolgens je tijd en energie steken in lekker een stuk hardlopen.

Het VIP programma

Intake

Aan de hand van een videoanalyse, jouw hardloopervaring, conditie en doel(en) bepalen we jouw route naar meer hardloopsucces.

Looptechniek

Je volgt de videolessen om jouw techniek bij te schaven. Hierdoor ga je soepeler hardlopen en verklein je de kans op blessures.

Hardloopschema

Aan de hand van jouw doel kies je zelf een schema of wordt dit voor jou gemaakt. Onze schema's gaan van 5 km tot een marathon, gewoon uitlopen of gericht op een streeftijd.

Oefeningen voor een betere ademhaling en meer kracht

Ontdek de kracht van goed ademhalen en een sterk lichaam. Breng met de diverse ademhalingsoefeningen je hartslag naar beneden en jezelf tot rust. Daarnaast bevat ons programma allerlei oefeningen waarmee je jouw lichaam kunt versterken.

Eten en drinken

We leggen je uit wat je beter wel en wat je liever niet kunt eten en drinken. Je krijgt bovendien toegang tot allerlei recepten!

Vraag maar raak

Kom je er niet uit? Als deelnemer kun je altijd jouw vraag stellen.

€ 300,-

VIP programma 

In 5 sessies wordt je een betere hardloper en zul je voortaan meer loopplezier ervaren. Dit programma is samengesteld aan de hand van jarenlange ervaring, aangevuld met up-to-date (wetenschappelijke) inzichten.

100% tevredenheid garantie!

Is het programma toch niet helemaal wat je zoekt? Wij staan voor 100% tevredenheid, dus je kunt tussentijds altijd stoppen. Het resterende bedrag krijg je van ons terug.
Onze website bevat cookies