arrow_drop_up arrow_drop_down

Wordt een betere loper!

Verbeter jezelf en verklein de kans op blessures met onze hulp!

Jezelf verbeteren, blessures voorkomen en je beter voelen?

De kracht van hardlopen is dat (bijna) iedereen het kan, je het altijd en overal kunt doen en veel gezondheidsvoordelen heeft. Toch gebeurt het vaak dat mensen geblesseerd raken of het niet (meer) lukt om zichzelf te verbeteren. 

Dan is er nog de zoektocht naar een goed hardloopschema, honderden tips en adviezen waardoor je door de bomen de bos het niet meer ziet en moet je ook nog wat met je looptechniek. 

Zo makkelijk is het dus allemaal niet...

Of toch wel... 

Ik ben Mechiel Zantema en deed als 6 jarige al aan atletiek. Na een uitstapje naar de kelder van het amateurvoetbal heb ik me ruim 10 jaar geleden op het hardlopen gestort. Een trainerscursus, diverse clinics, honderden boeken en duizenden hardloopkilometers verder, ben ik door schade en schande wijs geworden.

Met resultaat, want inmiddels behoor ik tot de Friese subtop en heb ik o.a. bij Loop Leeuwarden en de Mar-athon Sneek op het podium gestaan.

Al sinds 2004 geef ik training, ik heb 8 jaar voor de klas gestaan en geef tegenwoordig wekelijks trainingen bij de Sportpleats. Mensen helpen of leren om zichzelf te kunnen verbeteren geeft mij dan ook veel voldoening.

Ik ben daarom graag jouw hardloophulp! Download ook het gratis E-Book en lees:

  • Hoe je goed voorbereid met hardlopen begint.
  • Hardloopschema's voor absolute beginners t/m de halve marathon
  • Wat je moet doen om de kans op blessures kleiner te maken
  • Tips voor een optimale looptechniek 
50%
Vul jouw gegevens in.
Je schrijft je in voor onze nieuwsbrief en krijgt het e-book meteen toegestuurd.
Jouw gegevens zijn veilig bij ons.
Download het E-Book
15
jaar ervaring met les en training geven
70+

sporters getraind

20.000+
kilometer aan hardloopervaring

'Door de techniektrainingen van Mechiel ben ik beter, soepeler en bewuster gaan lopen. Mede dankzij zijn tips en oefeningen wist ik m'n PR op de halve marathon scherper te stellen. Een aanrader voor iedere loper.'  

Bert Kobus

'Mechiel heeft me met een goede mix van uitleg, praktische tips en feedback geholpen mijn looptechniek te verbeteren. Ik loop makkelijker en efficiënter en heb een mooi sprong gemaakt in tempo en uithoudingsvermogen. Een aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen.'

Sint Smeding

Download het E-Book, gratis!

Klaar voor de start? Ik help je graag aan meer hardloopsucces. Lees in het e-book hoe je goed voorbereid met hardlopen begint, de kans op blessures verkleint, vind verschillende hardloopschema's en ga aan de slag met de optimale looptechniek.
50%
Jouw gegevens zijn veilig bij ons.
Download nu
Onze website bevat cookies