Bootcamp met je team?

Bootcamp met je team? Ja! Wil je een leuke en uitdagende activiteit doen met jouw team, dan is bootcamp helemaal geen gek idee.

Investeren in de gezondheid loont. Door sportieve activiteiten zoals bootcamp met je team te doen heb je minder stress, wordt je productiever en creatiever. Naast onze lessen in de Techumerpleats verzorgen we voor elk denkbaar team bootcamp trainingen. Deze trainingen kunnen we op iedere locatie verzorgen.

Wat is een bootcamp team training?

Bij bootcamp ga je in de buitenlucht met je team aan de slag. Elke keer is er weer een nieuwe uitdagende les, passend bij het niveau en mogelijkheden van de deelnemers. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan een goede warming-up, daarna wordt er gewerkt aan kracht en conditie. Dit wordt gedaan door verschillende oefeningen en elementen in een les. Is het sportieve niveau van jouw team nogal verschillend? Geen probleem! Wij kunnen de bootcamp training voor iedereen leuk en haalbaar aanbieden.

Tijdens de training gebruiken we materialen zoals autobanden, springtouwen of kettlebells, maar we maken ook gebruik van voorwerpen uit de omgeving om oefeningen mee te doen. Denk aan een bankje, een stoeprand of een trap.

Onze trainers hebben oog voor techniek, uitvoering en voortgang. Iedere sporter heeft hierbij zijn of haar eigen aandachtspunten en tempo. Zo kan er gezamenlijk worden gesport en ondertussen werkt iedereen aan zijn eigen doelen en vooruitgang.

Verantwoord, gevarieerd, uitdagend en gezamenlijk met je team buiten sporten, dat is waar de bootcamp training van de Sportpleats voor staat.

bootcamp team

Meer info over de team trainingen?

Naast bootcamp op locatie kunnen we ook hardloopclinics verzorgen. Meer info hierover is te vinden op deze pagina. Daarnaast hebben we wekelijks 4 bootcamplessen op ons rooster staan. Drie in Techum (Leeuwarden-Zuid) en één in Wergea. Alle info over deze lessen vind je hier. Nog meer informatie gewenst? Neem dan contact met ons op.

Ook verzorgen we bootcamp trainingen voor kinderen. Elke week hebben 2 lessen op ons rooster staan. We verzorgen ook voor kinderen lessen op locatie.

Over de schrijver
Reactie plaatsen