Bootcamp voor kinderen weer van start!
10 augustus 2020 

Bootcamp voor kinderen weer van start!

Vanaf 24 augustus starten de bootcamp lessen voor kinderen weer. Deze lessen zijn voor kinderen vanaf groep 3. Op maandag is er les voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 en op dinsdagen voor kinderen uit groep 3 t/m 5.

Speciaal voor ouders & kinderen trappen we het nieuwe jaar af met een speciale ouder en kind bootcamples op zondag 23 augustus. Deze les is voor ouders met hun kind. Een speciale bootcamples waarbij ook kinderen vanaf 3 jaar oud aan mee kunnen doen!

bootcamp kinderen

Ouder & Kind Bootcamp

Zondag 23 augustus om 9:30 uur is er een speciale bootcamp les voor ouder en kind. Een ouder mag dan hun kind (v.a. 3 jaar oud) meenemen om samen een uurtje te bootcampen. Lekker sportief bezig zijn en plezier maken!

Let op:
– Het kind kan alleen meedoen als de ouder ook aanwezig is.
– Het is ook mogelijk om zonder kind deel te nemen aan deze les.
– Alleen de ouder meldt zich aan voor de les, aanmelden van het kind is niet nodig.

-> Klik hier om je aan te melden (verplicht)

Bootcamp voor kinderen

Voor kinderen vanaf 6 jaar t/m groep 8 hebben wij 2 sportieve lessen. SportMix voor groep 3 t/m 5 en voor groep 6 t/m 8 is er Bootcamp. Lessen die uit allerlei verschillende onderdelen bestaan en goed aansluiten bij de belevingswereld en motorische vaardigheden van kinderen. Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten en anders is de les binnen in de Techumerpleats.

Op maandag 24 augustus om 16:00 uur is de eerste bootcamples, dinsdag om 16:30 uur is er Sportmix.

-> Check hier alle informatie en vraag een proefles aan

Over de schrijver
Reactie plaatsen