Aan de slag met mindfulness?

De nummer 1 training om je levenskwaliteit te verhogen!

In de wereld waarin we nu leven worden we continu blootgesteld aan prikkels. We staan hierdoor de hele dag 'aan', we zitten veel op onze smartphone en onze gedachten gaan maar door. Veel mensen ervaren dan ook  stress en steeds meer mensen krijgen op een gegeven moment een burn-out

Als er één methode is die zich heeft bewezen dan is het Mindfulness. Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat het zorgt voor minder stress, maar ook dat je algehele levenskwaliteit beter kan worden door aan de slag te gaan met mindfulness.

Niet zo gek dus dat je mindfulness trainingen overal tegenkomt en dat heelveel mensen inmiddels zo'n cursus hebben gedaan.

Wij pakken het anders aan. Wij willen je laagdrempelig de voordelen van mindfulness laten ervaren. Geen kostbare 8 weekse cursus, maar in je eigen tempo met oefeningen die 24/7 beschikbaar zijn. 

null

null

Voorkom negatieve gedachten en spanning in je lijf

Wist je dat 75 tot 90% van de doktersbezoeken gerelateerd is aan stress?

Mindfulness is een zeer effectieve manier om minder last van stress te hebben. Door de oefeningen te doen vang je stressprikkels eerder en beter op en ga je anders om met negatieve gedachten

Minfulness is geen zweverig gebeuren: het is een wetenschappelijk onderbouwd programma, dat al meer dan 35 jaar lang bestaat. 

Wil jij ook de voordelen van Mindfulness ervaren?

Maak LAAGDREMPELIG kennis met de nummer 1 methode voor minder STRESS, een betere CONCENTRATIE en meer RUST.

De ideale manier om aan de slag te gaan met mindfulness.

Wij laten je laagdrempelig kennismaken met mindfulness. Dat kan met ons online programma, op ieder device en wanneer je maar wilt.

Je begint met een introductie, in dit thema leer je de basics. Of je ervaring hebt met yoga en/of meditatie maakt niks uit, mindfulness kun je niet goed of fout doen. Zie het als een sport, des te vaker je oefent des te beter je er in wordt.

Dat oefenen kun je vervolgens doen aan de hand van verschillende thema's: automatische piloot, gedachten, stress en positieve emoties. Je kunt het thema zelf uitkiezen en de oefeningen zo vaak herhalen als je wilt!

Wat heb je aan mindfulness?

Minder Stress

Betere Prestaties

Minder Angstig

Verbeter je relaties

Slaap beter

Betere Focus

Controle over emoties

Voel je gelukkiger

Ervaar het zelf!

Ervaren wat mindfulness doet? Sluit je ogen en doe de bodyscan!

Wat tref je allemaal aan in onze Mindfulness Cursus?

Introductie

In 10 korte lessen maken we je bekend met mindfulness. Je maakt de eerste stappen in het trainen van je aandacht. Verwacht niet direct resultaat, maar vergelijk het met een sport, een vaardigheid waarin je beter wordt naarmate je vaker traint.

Automatische Piloot

Leer stilstaan bij wat je aan het doen bent. Zo voorkom dat je afdwaalt met je gedachten en kun je beter met je aandacht ergens bij zijn.

Omgaan met gedachten

Gedachten van anderen voorspellen, terwijl je niet weet wat die ander denkt? Iets invullen wat nog plaats moet vinden, terwijl je de toekomst nog niet weet? Gedachten over iets wat je anders had willen doen, terwijl je dit nog niet meer kunt veranderen? Kritische gedachten over jezelf? In dit thema leer je hoe je afstand kunt nemen van deze negatieve gedachten.

Stress

Stress komt veel in ons leven voor, vaak kun je dit niet voorkomen. De manier waarop je hier mee omgaat bepaalt de mate waarin je stress ervaart. Mindfulness gaat jou leren hoe je hier bewuster mee om kunt gaan.

Positieve emoties

Veel mooie gebeurtenissen ontgaan ons, omdat we hier niet bij stilstaan. In dit thema leer je stil te staan bij de positieve ervaringen die al in jouw leven plaatsvinden.

Krijg nu direct toegang tot BeMindful !

Mindfulness is de nummer 1 methode om je levenskwaliteit te verhogen. Start met ons laagdrempelige programma en maak stap voor stap kennis met mindfulness. Vervolgens kun je aan de hand van de verschillende thema's eindeloos, waar en wanneer je maar wilt oefenen en genieten van de voordelen van mindfulness. 


null

100% tevredenheid garantie!

Is het programma toch niet helemaal naar wens? Laat dit binnen 14 dagen aan ons weten en je ontvangt gewoon je geld terug.