Mindful Run Workshop - Zondag 22 maart
28 februari 2020 

Mindful Run Workshop - Zondag 22 maart

Op zondag 22 maart organiseren we een Workshop Mindful Run. Ben jij op zoek naar meer energie? Wil je op een luchtige manier actief ontspannen? Hardlopen en toch even stilstaan? Dan is Mindful Run zeker iets voor jou!

Wat is Mindful Run?

Mindful Run is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen. Het is meer dan alleen maar hardlopen, want de technieken die je leert tijdens de workshop kun je ook toepassen als je niet aan het hardlopen bent. Bijvoorbeeld op het werk. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress!

Voor wie is de workshop geschikt?

Je kunt meedoen als je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is of gewoon omdat je hardlopen leuk vind. Mindful Run is voor iedereen. De workshop is zo opgezet dat zowel de beginnende als de gevorderde hardloper kan meedoen. Je gaat met een groep van maximaal 12 personen aan de slag onder begeleiding van een Mindful Run instructeur. Tijdens de workshop wordt er regelmatig gepauzeerd en ren je +/- 5 km. Lukt hardlopen even niet, dan is een stuk wandelen ook geen probleem.

Wat is het resultaat?

Dankzij de Mindful Run technieken krijg je meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen. Je hardloopbeleving krijgt hierdoor een nieuwe impuls! Het mooie van de mindfulness en ademhalingstechnieken is dat je ze niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Meedoen met de workshop Mindful Run?

Workshop Mindful Run op zondag 22 maart.
Aanvang 9:30 uur vanaf het parkeerterrein bij de Techumerpleats.
De workshop duurt ongeveer 75 minuten.

De kosten bedragen €15,-

Klik hier om je aan te melden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen