Mindful Run en Walk

We starten weer met de mindful run en walk kennismakingslessen. Nu de maatregelen i.v.m. het corona weer zijn versoepeld organiseren we de komende tijd meerdere workshops: dinsdag 26 mei en 2 juni en op donderdag 4 juni  een mindful walk en op 7 juni een mindful run workshop.

Wat is Mindful Walk en Run?

Mindful Walk is mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is geschikt voor beginnende, maar ook voor de meer geoefende wandelaars.

Mindful Run is vergelijkbaar, maar dan combineer je hardlopen met mindfulness en ademhalingstechnieken. Het is meer dan alleen maar hardlopen, want de technieken die je leert tijdens de workshop kun je ook toepassen als je niet aan het hardlopen bent. Bijvoorbeeld op het werk. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress!

mindful run walk

Voor wie is de workshop geschikt?

Je kunt meedoen als je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is of gewoon omdat je wandelen of hardlopen leuk vind. Mindful Walk en Run is voor iedereen. De workshop is zo opgezet dat zowel de beginners en gevorderde wandelaars/hardlopers kunnen meedoen. Je gaat met een groep van maximaal 12 personen aan de slag onder begeleiding van een Mindful Run instructeur. Tijdens de workshop wordt er regelmatig gepauzeerd en loop of ren je 3 tot 5 km. Lukt hardlopen even niet, dan is een stuk wandelen ook geen probleem.

Wat is het resultaat?

Dankzij de Mindful Walk en Run technieken krijg je meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen. Je wandelbeleving krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

Meedoen aan een van de workshops Mindful Walk en Run?

Workshop Mindful Walk VOL!
Dinsdag 26 mei 19:30 uur
Klik hier om je aan te melden

Workshop Mindful Walk
Dinsdag 2 juni 19:30 uur
Klik hier om je aan te melden

Workshop Mindful Walk
Donderdag 4 juni 19:30 uur
Klik hier om je aan te melden

Workshop Mindful Run
Zondag 7 juni 9:30 uur
Klik hier om je aan te melden

Beide workshops duren ongeveer 75 minuten. We starten vanaf het parkeerterrein bij de Techumerpleats.
De kosten bedragen €15,- per workshop.

Bij beide workshops zijn onze corona maatregelen van toepassing.

Over de schrijver
Reactie plaatsen