Mindful Walk workshop - zondag 15 maart 2020
25 februari 2020 

Mindful Walk workshop - zondag 15 maart 2020

Wandel je mee tijdens de Mindful Walk Workshop op zondag 15 maart? Tijdens deze workshop maak je kennis met mindful walking.

Wat is Mindful Walk?

Mindful Walk is mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is geschikt voor beginnende, maar ook voor de meer geoefende wandelaars.

Voor wie is de workshop geschikt?

Als je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of wandelen gewoon fijn vind om te doen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Je gaat met een groep van maximaal 12 personen wandelen onder begeleiding van een Mindful Walk instructeur. Alle oefeningen die we doen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer.

mindful walk workshop

Wat is het resultaat?

Dankzij de Mindful Walk technieken krijg je meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen. Je wandelbeleving krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

Meedoen met de workshop Mindful Walk?

Workshop Mindful Walk op zondag 15 maart.
Aanvang 9:30 uur vanaf het parkeerterrein bij de Techumerpleats.
De workshop duurt ongeveer 75 minuten.

Kosten: €15,-

Klik hier om je aan te melden.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

Over de schrijver
Reactie plaatsen