Sportpleats sponsor Runpoint Racing Team
03 juli 2023 

Sportpleats sponsor Runpoint Racing Team

Zaterdag 1 juli is het nieuwe Runpoint Racing team gepresenteerd. Runpoint, kledingpartner Muta Sport en Handelsonderneming ARNES waren al sponsor. De Sportpleats stapt hier vanaf nu bij in!

Nieuw oranje tenue

Het hardloopteam dat in het kenmerkende oranje over de wegen en paden zoeft heeft ook een nieuwe verfrissende uitrusting gekregen. Ondanks de accentwijzigingen in het design blijft het trouw aan de karakteristieke en sprankelende kleur oranje. Ook de strijdvaardige slogan #orangearmy blijft ongewijzigd.  Het logo van de Sportpleats zit op de mouw en achterop staat hardlopen.fit: het onderdeel speciaal voor hardlopers wat deel uitmaakt van de diensten van de Sportpleats.

runpoint running team

Nieuwe aanwinst

Naast de bestaande lopers heeft onze ‘Mechiel’ de eer om op zijn oude dag nog een mooie transfer te maken.  Als clubgenoot bij atletiekvereniging Lionitas was hij al nauw verbonden en betrokken bij het team. De kersverse Nederlandse kampioen 10.000 meter op de baan bij de masters +35 kijkt er naar uit om onderdeel van Runpoint Racing team te gaan maken!

De Sportpleats is ontzettend trots en enthousiast dat het deze toppers mag ondersteunen bij het verwezenlijken van mooie prestaties! Zet hem op mannen!

mechiel runpoint racing team


Over de schrijver
Reactie plaatsen