Corona update 30 april

We hebben groen licht gekregen van de regering en gemeente om weer te starten met onze lessen voor kinderen. We starten na de meivakantie op maandag 11 mei om 16:00 uur en dinsdag 12 mei om 16:30 uur. De lessen zijn altijd buiten en we verzamelen bij de schuur op het parkeerterrein van de Techumerpleats.

Aanvullende maatregelen lessen voor kinderen

Vanwege het Corona virus zijn we genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen. Wij zetten de maatregelen en afspraken op een rijtje:

  1. De lessen starten weer vanaf 11 mei. Deze lessen zijn buiten, binnen is namelijk niet toegestaan. Onze deelnemers zijn maximaal 12 jaar oud. Dit betekent dat ze samen mogen sporten zonder 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  2. Ouders hebben geen toegang tot de les en/of directe omgeving. Het langs de lijn staan is dus niet toegestaan. Je kind(eren) brengen mag wel, dit mag maximaal 10 minuten voordat de training begint. Neem vervolgens op het parkeerterrein van de Techumerpleats afscheid. Blijf bij voorkeur in de auto en als je op de fiets komt houd dan 1,5 meter afstand van andere personen. Na het afscheid graag weer direct vertrekken.
    Bij het ophalen gelden dezelfde regels, graag direct na de training weer naar huis.
  3. Onze groepen bestaan uit maximaal 15 kinderen.
  4. Van de kleedkamers in de Techumerpleats kan geen gebruik worden gemaakt. Alleen de toiletten zijn toegankelijk.
  5. Heeft uw zoon of dochter verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan moet uw zoon of dochter thuis blijven.
  6. Heeft iemand van het gezin verkoudheidsklachten én koorts (38 graden Celsius of hoger) en/of benauwdheid: ook dan moet uw zoon of dochter thuis blijven.

Wij rekenen op de verantwoordelijkheid van alle ouders/verzorgers.

Lessen volwassenen

De lessen voor volwassenen gaan nog steeds niet door. Het is mogelijk om mee te doen met onze online lessen of cursussen. Zodra dit weer mogelijk is dan laten we dat z.s.m. weten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen