Nieuw vanaf september: Mamafit

Wil jij weer fit worden na je zwangerschap en bevalling? En samen met andere moeders verantwoord trainen onder professionele begeleiding? Dan is de Mamafit cursus wat voor jou! Een uur lang sporten, een uur voor jezelf en een uur lang werken aan herstel na jouw zwangerschap en bevalling in een gezellige groep samen met andere moeders.

Tijdens de Mamafit training ga jij werken aan jouw conditie, kracht en fitheid. De Mamafit docent geeft jou specifieke oefeningen voor bijvoorbeeld buikspieren,rugspieren en bekkenbodemspieren. Daarmee werk je dus ook aan het verkleinen van jouw diastase (ruimte tussen jouw buikspieren) en leer je hoe zelf je diastase kunt checken.

mamafit

Ook wanneer je bekkenklachten ervaart, is de Mamafit heel erg helpend om deze klachten te verminderen en je buikspieren, bekkenspieren en rugspieren weer te versterken. Dus kortom, een laagdrempelige manier van starten met sporten na je zwangerschap en bevalling om weer helemaal fit te worden!

Je kunt starten met de cursus vanaf 6 weken na de bevalling. Herstellen van een zwangerschap en bevalling duurt een hele tijd, dus ben je een jaar geleden bevallen dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Praktische Informatie

Het YVLO-MamaFit-programma is ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek (NVFB). De lessen worden gegeven door gespecialiseerde coaches.

De Mamafit cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur per keer, deze vinden plaats in de Techumerpleats in Techum, Leeuwarden. De training is op donderdagavond van 19.00-20.00 uur.

mamafit

Kosten

De kosten voor een Mamafit cursus bedragen 160 euro.  Indien je een aanvullende verzekering hebt, kun je de cursus vergoed krijgen. Bij een aanvullende verzekering vergoeden zorgverzekeraars tot 150 euro voor zwangerschapscursussen, informeer bij jouw verzekering naar de voorwaarden binnen jouw verzekering.

Aanmelden

Wil jij verantwoord fit worden na jouw zwangerschap en bevalling? Meld je dan nu aan via het formulier op kleinsengroots.nl  


Over de schrijver
Reactie plaatsen