Zwangerschapscursus in Leeuwarden
24 oktober 2019 

Zwangerschapscursus in Leeuwarden

Voor een zwangerschapscursus in Leeuwarden ben je bij ons op het goede adres. Wij bieden namelijk het hele jaar door onze zwangerschapscursus ZwangerFit aan.

ZwangerFit: een actieve zwangerschapscursus

Wil jij er zeker van zijn dat je goed op de bevalling bent voorbereid? Wil je lekker blijven sporten én meer weten over de theoretische kant rondom de bevalling? ZwangerFit: is een actieve zwangerschapscursus, waarbij je onder deskundige begeleiding veilig kunt blijven sporten en goed wordt voorbereid op de bevalling.

Blijven sporten tijdens de zwangerschap kent vele voordelen. Je hebt bijvoorbeeld minder last van zwangerschapskwalen en herstelt sneller van de bevalling.  Bij de meeste sportscholen of verenigingen weten ze alleen niet hoe ze vrouwen die zwanger zijn goed moeten begeleiden. Tijdens onze cursus train je samen met een gecertificeerde docent die jou precies vertelt wat je wel en beter niet kunt doen. Inmiddels hebben we al meer dan 150 vrouwen succesvol begeleid.

Onze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten, iedere keer ben je ongeveer een uur actief bezig. Naast het actieve deel, behandelen we ook de theorie rondom een bevalling. Bovenop het uur bewegen wordt hier nog 4 keer een half uur tijd aan besteed. Er wordt uitleg gegeven over het proces rondom bevallen en je krijgt ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken.

Door de combinatie van sporten én theorie zorgt zwangerschapscursus ZwangerFit ervoor dat jij optimaal op de bevalling bent voorbereid.

Zwangerschapscursus in Leeuwarden

Deze zwangerschapscursus vindt plaats in Gezondheidscentrum de Techumerpleats aan de zuidkant van Leeuwarden. In deze gerestaureerde boerderij zitten sinds 2016 diverse zorgverleners, waaronder een huisarts, apotheek en tandarts. Ook is er een fraaie yogastudio aanwezig.

zwangerschapscursus leeuwarden

Meer informatie

Een overzicht van alle cursusmomenten, kosten en andere praktische informatie vind je op onze pagina over ZwangerFit. Ook lees je hier hoe het zit met de vergoeding van zorgverzekeraars, de voordelen van sporten tijdens je bevalling en nog veel meer.

Over de schrijver
Reactie plaatsen