Extra cursus ZwangerFit op maandag
20 april 2019 

Extra cursus ZwangerFit op maandag

Extra cursus ZwangerFit gepland!

Wil jij er zeker van zijn dat je goed op de bevalling bent voorbereid? Wil je lekker blijven sporten én meer weten over de theoretische kant rondom de bevalling? ZwangerFit: is een actieve zwangerschapscursus, waarbij je onder deskundige begeleiding veilig kunt blijven sporten en goed wordt voorbereid op de bevalling.

De zwangerschapscursus ZwangerFit op donderdag (startdatum 9 mei) zit alweer vol. Bij voldoende animo starten we daarom maandag 13 mei met een extra cursus.  Onze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten, iedere keer ben je ongeveer een uur actief bezig. Naast het actieve deel, behandelen we ook de theorie rondom een bevalling. Bovenop het uur bewegen wordt hier nog 4 keer een half uur tijd aan besteed. Er wordt uitleg gegeven over het proces rondom bevallen en je krijgt ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken.

Door de combinatie van sporten én theorie zorgt zwangerschapscursus ZwangerFit ervoor dat jij optimaal op de bevalling bent voorbereid.

Meer info en aanmelden.

Praktische zakenextra cursus zwangerfit

Cursusdata: maandag 13, 20, 27 mei, 3, 17, 24 juni, 1 en 8 juli

Prijs: €175,-

Tijdstip: 9:00 tot 10:00 uur

Locatie: Gezondheidscentrum de Techumerpleats, Molkenkelder 2, 8941 AJ Leeuwarden

Wat je verder moet weten

  • Je kunt vanaf de 16e tot de 32e week van je zwangerschap met ZwangerFit starten. Tot aan de bevalling kun je de cursus gewoon bijwonen!
  • De cursus bestaat uit 8 lessen voor de bevalling.
  • Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.
  • Er is een cursus op donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur. Bij voldoende animo ook op maandagochtend van 9:00 tot 10:00 uur.
  • De eerste 4 keer wordt een half uur na afloop uitgebreid op het proces rondom het bevallen in gegaan.

Meer info en aanmelden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen