Uitstel ZwangerFit

Vanwege de strengere maatregelen mogen de lessen ZwangerFit de komende 2 weken niet doorgaan. We willen onze cursussen goed en gezamenlijk afsluiten, voortzetten of beginnen, dus daarom hebben we besloten om even pas op de plaats te maken.

De lopende cursussen gaan over 2 weken: op 19 november, weer verder of worden dan afgesloten.

De nieuwe cursus start de week erop op 26 november, de cursusdata van die nieuwe cursus worden nu 26 november, 3, 10, 17 december, 7, 14, 21 en 28 januari.

We hopen dat je begrip hebt voor de situatie. We gaan er vanuit dat de maatregelen niet worden verlengd en dat we over 2 weken weer verder met de cursus kunnen.

Geen uitstel bij onze online cursus

Wil jij liever geen fysieke cursus doen, maar er wel zeker van zijn dat je goed op de bevalling bent voorbereid? Wil je actief blijven én meer weten over de theoretische kant rondom de bevalling? Bij ZwangerFit online geven we je online instructie en tips zodat je veilig kunt blijven sporten en goed wordt voorbereid op de bevalling.

Minder last van zwangerschapskwalen

Blijven sporten tijdens de zwangerschap kent vele voordelen. Je hebt bijvoorbeeld minder last van zwangerschapskwalen en herstelt sneller van de bevalling.  Bij de meeste sportscholen of verenigingen weten ze alleen niet hoe ze vrouwen die zwanger zijn goed moeten begeleiden. In deze cursus krijg je instructie van gecertificeerde docent: Halberta Tuininga. Zij vertelt je precies wat je wel en beter niet kunt doen.

Leer weeën opvangen, beter ontspannen en slapen

In de video’s laten we zien hoe je jouw lichaam tijdens de zwangerschap kunt blijven trainen, op die manier heb je vaak minder last van klachten tijdens je zwangerschap. Ook helpen de oefeningen om beter te kunnen te ontspannen en krijg je ook tips om beter te kunnen slapen. Tot slot zijn er enkele video’s waarin je houdingen en technieken leert om de weeën op te vangen.

ZwangerFit Online

Door middel van de oefeningen en tips in deze online zwangerschapscursus wordt je goed op de bevalling voorbereid. In deze cursus vind je o.a. oefeningen om je lichaam te trainen, om te ontspannen, slaap tips en je leert houdingen en technieken om de weeën op te vangen.
Hierdoor zorgt de zwangerschapscursus ZwangerFit ervoor dat jij goed op de bevalling bent voorbereid.

Over de schrijver
Reactie plaatsen