De Sportpleats lanceert online zwangerschapscursus
06 april 2020 

De Sportpleats lanceert online zwangerschapscursus

Door het coronavirus zijn ook alle onze zwangerschapscursussen geannuleerd. Om alle vrouwen die zwanger zijn toch goed te kunnen voorbereiden op de bevalling, hebben wij samen met Halberta Tuinenga van de Earrebarre een online zwangerschapscursus gemaakt.

Voorkomen dat vrouwen onvoorbereid de bevalling tegemoet gaan

Wij vinden het belangrijk, zeker in zo’n tijd als deze, dat vrouwen de bevalling fit en met vertrouwen tegemoet kunnen gaan. Normaal hebben wij daarvoor onze zwangerschapscursus ZwangerFit, waarin we meer dan 100 vrouwen per jaar zo goed mogelijk op de bevalling voorbereiden. Nu deze voorlopig niet doorgaat willen wij graag een alternatief bieden.

ZwangerFit zorgt ervoor dat je niet onvoorbereid de bevalling in gaat. Wij combineren theorie, zoals ademhalingstechnieken en hoe je weeën op kunt vangen, met actief bezig zijn d.m.v. specifieke kracht- en conditietraining. In deze online cursus zitten dan ook dezelfde oefeningen als tijdens een gewone cursus. Dit levert vrouwen veel op. Door te blijven bewegen tijdens de zwangerschap hebben vrouwen vaak minder last van zwangerschapskwalen en herstellen ze sneller van de bevalling.

online zwangerschapscursus

Persoonlijk contact

Naast videolessen bieden we als optie om met ons een online videogesprek in te plannen. In dit gesprek nemen we de theorie door en kunnen vrouwen en hun partners al hun vragen omtrent de bevalling stellen.

Introductieaanbod

Ter introductie van deze nieuwe cursus en omdat we graag laagdrempelig willen blijven, is de cursus t/m vrijdag 10 april voor een gereduceerde prijs beschikbaar. Daarna hanteren we de standaard prijs van €95 voor de online cursus + 1 op 1 contact en €69 voor alleen de online cursus.

Klik hier om naar de cursussen te gaan.

Meer informatie

Alle informatie over deze online zwangerschapscursus vind je terug op deze pagina.

Over de schrijver
Reactie plaatsen