Kinderbootcamp

Na 6 jaar stoppen we vanaf januari met onze wekelijkse lessen voor kinderen. Hiervoor was helaas niet meer genoeg animo. Maar... we worden steeds vaker gevraagd door scholen, naschoolse opvang en kinderfeestjes. Dit blijven we dus volop doen!

Bootcamp op school

Voor kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen wij een leuke sportieve activiteit bieden! Kinderbootcamp doen we bij voorkeur buiten, maar bij slecht weer kan het ook binnen. Wij zijn flexibel en hebben niet veel nodig. Een bootcamples kan als energizer van 20 minuutjes worden ingezet, maar ook als (extra) gymles van een uur. In overleg is alles bespreekbaar. Als juf of meester ook meedoet, dan kan de hele groep gezamenlijk de les volgen.

De bootcamp lessen bestaan uit allerlei verschillende onderdelen en sluiten goed aan bij de belevingswereld en motorische vaardigheden van kinderen. We gaan rennen, springen, doen spelletjes, trainen de spierballen en gaan vooral veel plezier maken. Kinderbootcamp is een leuke en sportieve training waarin het belangrijkst is dat de kinderen lol hebben en lekker bewegen. Tijdens de les doen we afwisselende oefeningen zoals estafette, bal spelen of echte bootcamp oefeningen zoals opdrukken en het tillen van autobanden!

sporten voor kinderen

Bootcamp op de opvang

Veel BSO's werken met thema's en hoe leuk is het als je bij het thema een leuke bijpassende workout kunt doen. Of het nu gaat om sport & spel, gezondheid of een ander thema,  wij kunnen hier een passende les bij maken. Dit kan 1 les zijn, maar ook een serie lessen is mogelijk.

De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij groepen tot +/- 15 kinderen is begeleiding niet nodig, daarboven vinden we dat wel fijn.

Net als de lessen op scholen zorgen wij ervoor dat de lessen goed aansluiten bij de kinderen die meedoen. We gaan lekker bewegen, doen spelletjes, lichte krachtoefeningen en maken vooral veel lol!

Bootcamp Kinderfeestje

Eens wat anders doen tijdens een kinderfeestje? Denk eens aan bootcamp! Wij kunnen langskomen en een leuke workout van +/- een uur verzorgen. Rennen, springen, spelletjes, lichte krachttraining en gaan vooral veel lol maken! We stemmen vooraf graag af wat de jarige leuk vind en zorgen vervolgens voor een leuke sportieve activiteit!

Over de schrijver
Reactie plaatsen