Mindfulness Training

Nu ook bij ons te volgen: Mindfulness training (MBSR/MBCT)

De kwaliteit van jouw leven verbeteren? Leer tijdens deze training van 8 bijeenkomsten o.a.

  • Hoe je een betere concentratie kunt krijgen.
  • Stressbestendiger wordt.
  • Beter kunt slapen.

Tegenwoordig hebben we een druk leven. Er zijn continu prikkels om ons heen en we worden bij tijd en wijle geleefd. Gevolg is dat er veel sprake is van piekeren, stress en het aantal mensen met een burn out neemt als maar toe.

Of je nu wel of geen klachten ervaart: Mindfulness gaat jou veel opleveren. Na het volgen van deze cursus ervaar je wat het is om meer in het hier en nu te leven en daarmee meer kunt genieten.

Minfulness is geen zweverig gebeuren: het is een wetenschappelijk onderbouwd programma. In de training van 8 weken word je stap voor stap, aan de hand van praktische oefeningen meegenomen in het mindfulness gedachtegoed. Je krijgt de training van Asbjørg Ronner,  gediplomeerd MBSR/MBCT mindfulnesstrainer en gecertificeerd trainer door de VVM (beroepsverenging voor mindfulness).

mindfulness

Wat leer je tijdens de mindfulness training?

Betere prestaties: Je leert hoe je je beter kunt concentreren en langer je concentratie kunt bewaren.

Minder angstig: Uit onderzoek blijkt dat als je last hebt van angstklachten mindfulness helpt. Mindfulness heeft hele fijne oefeningen om beter om te gaan met angst.

Stressbestendigheid: Mindfulness wordt tegenwoordig wel gezien als een ontspanningsoefening. Mindfulness kan inderdaad helpen om te ontspannen, maar er zijn nog veel meer manieren waarop het stress tegengaat. De training is ontwikkeld om stress tegen te gaan en uit onderzoek is gebleken dat dit heel goed werkt.

Betere relaties: Als je mindful bent communiceer je beter. Dat komt omdat je beter luistert en niet direct met je oordeel klaar staat.

Beter slapen: Mindfulness helpt om het piekeren te stoppen dat je uit de slaap houdt.

Gelukkiger: Over het algemeen voel je je beter en heb je meer positieve emoties. Als negatieve gevoelens toch ontstaan herstel je daar sneller van.

METEEN AANMELDEN

Praktische informatietechumerpleats

Cursusdata: 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 ½  uur. Op: 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november 4, 11 en 18 december.
Tijdstip: 9:00 – 11:30

Locatie:
Gezondheidscentrum Techumerpleats, Molkenkelder 2, 8941 AJ Leeuwarden (in company mogelijk).

Kosten:
Per deelnemer: € 325,- (incl. 21 % BTW).

Betaalt jouw werkgever? Neem dan contact op. Maximaal 10 deelnemers

Over de schrijver
Reactie plaatsen